Deniss Karpak püsib EMil kõrges mängus

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Karpak.
Deniss Karpak. Foto: Pedro Martinez

Horvaatias Splitis toimuvatel Finn klassi purjetamise Euroopa meistrivõistlustel on seni peetud kolme sõidu kokkuvõttes Deniss Karpak 11. ja Lauri Väinsalu 44. positsioonil.

Tänane võistluspäev algas tuule puudumisel taas võistlussõitude edasilükkamisega. Pärastlõunal õnnestus nõrgas, kiirusega 4 m/s puhunud tuules pidada ära üks sõit, mis oli sportlastele tõsiseks väljakutseks, kuna väiksemadki eksimused maksid valusalt kätte.

Karpak lisas täna oma tulemuste seeriasse 20. koha ning hoiab praegu kokkuvõttes 11. positsiooni. Väinsalu lõpetas päeva ainsa sõidu 14ndana ning on tõusnud 44. kohale.

Liidriks kerkis venelane Arkadiy Kistanov. Teisel kohal asetseb kreeklane Ioannis Mitakis ja kolmas on britt Edward Wright.

EM kestab pühapäevani, mil eelsõitude põhjal selgunud kümme paremat meest purjetavad topeltpunkte andvas medalisõidus ning ülejäänud sportlased finaalsõidus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles