Rammo on Rios avapäeva järel kolmas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Martin Rammo Laser EM-l
Karl-Martin Rammo Laser EM-l Foto: Thom Touw

Täna algas Rio de Janeiros Eel-Olümpia regatt, mis on viimaseks suureks testvõistluseks enne 2016 aasta olümpiaregatti. Eesti purjetajatest osalevad Rio Eel-Olümpial Ingrid Puusta ja Karl-Martin Rammo. 

15.-22. augustil peetakse Rio de Janeiros Eel-Olümpia regatt, mis on nii purjetajatele kui korraldajatele suureks testvõistluseks kus saab osaleda vaid iga klassi riigi parim purjetaja. Täna purjetati vaikse tuule oludes. 

Laser Standard klassi purjetaja Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) purjetas täna finišisse tubli 4. ja 10. kohaga ning on üldkokkuvõttes kolmandal positsioonil. Avapäeva järel juhib küproslane Pavlos Kontides mitmekordse olümpiavõitja brasiillase Robert Scheidti ees. 

RS:X klassi purjelauaneiu Ingrid Puusta (NYCS) lõpetas tänased sõidud 11., 10. ja 8. kohaga ning asub üldkokkuvõttes 11. kohal. Purjelaual juhib Hong Kongi neiu Hei Man H V Chan poolatari Malgorzata Bialecka ja prantslanna Charline Piconi ees.

Regati kodulehekülg ja tulemused: 

http://www.sailing.org/olympics/rio2016/home.php

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles