Ingrid Puusta on MM-il avapäeva järel 12. kohal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Puusta, RS:X klass
Ingrid Puusta, RS:X klass Foto: Riina Ramst

Omaanis Al Mussanahis algasid täna olümpiapurjelauaklassi RS:X maailmameistrivõistlused. Esimese võistluspäeva järel on Ingrid Puusta asetunud 12. reale.

Täna peeti kolm võistlussõitu, mille Eestile juba mulluse MM-i tulemuste alusel olümpiapileti välja teeninud Ingrid Puusta (NYCS) lõpetas oma kvalifikatsioonigrupis 6., 7. ja 8. tulemusega. Üldkokkuvõttes on Puusta praegu 59 naise tihedas konkurentsis 12. positsioonil.

Keit Järve (NYCS) sai avapäeval kirja 28., 29. ja 26. resultaadi ning tema asub hetkel kokku 56. kohal.

Meeste seas lõpetas Rainer Kasekivi tänased sõidud 39nda, 38nda ja 35ndana ning paikneb 76ndal positsioonil.

Naistest juhib võistlust hiinlanna Peina Chen ning meeste hulgas prantslane Pierre Le Coq.

Maailmameistrivõistluste kvalifikatsioonisõidud jätkuvad homme ning nende järel jagunevad võistlejad kuld- ja hõbelaevastikesse. Kolmapäeval on plaani järgi puhkepäev ning neljapäevast laupäevani peetakse finaalsõidud. Lisaks seilavad laupäeval avaseeria tulemuste põhjal selgunud kümme parimat nais- ja meesvõistlejat topeltpunktid andvas medalisõidus.

Regati kodulehekülg ja tulemused

Eesti Jahtklubide Liitu toetavad Vopak E.O.S., Liviko, Tallinna Sadam, Marinepool, NG Investeeringud, LTT, Matek, Eesti Loots ja Planestar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles