Eesti naiskond tõusis 49erFX MM-il 31. kohale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepp
Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepp Foto: Riina Ramst

Argentinas Buenos Aireses jätkuvatel purjetamise 49erFX klassi maailmameistrivõistlustel kerkisid Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepp eilse tubli sõidu järel 31. positsioonile.

Teisel võistluspäeval peeti nõrgas lõunatuules vaid üks võistlussõit. Kätlin Tammistel ja Anna Maria Seppal (Rein Ottosoni Purjespordikool/Tallinna Jahtklubi) õnnestus see lõpetada oma kvalifikatsioonigrupi 2. kohaga ning seni kokku ära peetud viie sõidu järel on paatkond võtnud 31. asetuse.

Liidritena jätkavad taanlannad Ida Marie Baad Nielsen ja Marie Thusgaard Olsen itaallannade Giulia Conti ja Francesca Clapcichi ning prantslannade Sarah Steyaerti ja Aude Compani ees.

Maailmameistrivõistlused on ühtlasi 2016 Rio de Janeiro Olümpiaregati teiseks kvalifikatsioonivõistluseks, kus jagatakse välja kolm olümpiapiletit.

Kolmapäevani toimuvad MM-il kvalifikatsioonisõidud ning neljapäevast laupäevani finaalsõidud. Laupäeval peetakse ka topelt punkte andev medalisõit avaseeria tulemuste alusel selgunud kümnele parimale paatkonnale.

Võistluse kodulehekülg ja tulemused

Eesti Jahtklubide Liitu toetavad Vopak E.O.S., Liviko, Tallinna Sadam, Marinepool, NG Investeeringud, LTT, Matek, Eesti Loots ja Planestar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles