Zoom8 EMil jõudsid kaks eestlast esikümnesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jakob Haud
Jakob Haud Foto: Riina Ramst

Hispaanias Palmal peetud noorteklassi Zoom8 Euroopa meistrivõistlustel sai meie purjetajatest kõrgeima, 6. tulemuse Jakob Haud. Esikümnesse mahtus ka Hugo Rasmus Vaino.

Kokku peeti üheksa võistlussõitu, millest ühe Jakob Haud (ROPK) võitis ning veel kahes finišeeris esikolmikus. Kokkuvõttes kuulub mullusele MM-pronksile ja tunamullusele Euroopa meistrile tänavu EMi 6. koht.

Teistest meie noortest said Hugo Rasmus Vaino (ROPK) tiitlivõistluste lõpptulemusena 9., Johannes Hubert Pukk (ROPK) 17. ja Kaspar Raus (ROPK) 27. koha.

Poiste Euroopa meistriks tuli taanlane Oliver Ørting, hõbedale venelane Daniil Usatšev ja pronksile taanlane Jonas Ullmann. Tüdrukutest võitis EMi taanlanna Katerina Bjerre Knudsen venelanna Arina Latõnina ja kaasmaalanna Charlotte Bjerg Lorenzeni ees.

Regati kodulehekülg ja tulemused

Eesti Jahtklubide Liitu toetavad Vopak E.O.S., Liviko, Tallinna Sadam, Marinepool, NG Investeeringud, LTT, Matek, Eesti Loots ja Planestar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles