Kalev Jahtklubi avas 2016.a purjetamishooaja

PIRET SALMISTU
, Kalev Jahtklubi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kalev Jahtklubi

Nagu traditsiooniks saanud, avas Kalev Jahtklubi 1. mail 2016.a purjetamishooaja. Kauaoodatud kevad näitas klubiliikmetele ja purjetajatele oma sõbralikumat palet ja soojendas klubi Lipuväljakule kogunenud meresõpru.

Kalev Jahtklubi kommodoor Kalev Vapper ja juhatuse liige Tõnu Tõniste
Kalev Jahtklubi kommodoor Kalev Vapper ja juhatuse liige Tõnu Tõniste Foto: Piret Salmistu

Kell 11 lausus kommodoor Kalev Vapper tervitussõnad, meenutas hea sõnaga 2015.a edukat ja teguderohket hooaega ning soovis 2016.a hooajaks edu ja kordaminekuid. Tuttavaks saadi hiljuti ametisse asunud uus klubiülem Renè Allikuga ja kommodoor soovis õnne ka äsja EOK asepresidendiks valitud klubi juhatuse liikmele Tõnu Tõnistele.

Mikk Köösel Kalev Jahtklubi lippu heiskamas
Mikk Köösel Kalev Jahtklubi lippu heiskamas Foto: Piret Salmistu

Klubi lipu heiskamise au kuulus talvel EV Presidendilt purjetamise ja Folkboot klassi edendamise eest auraha saanud Mikk Kööselile. Juttu ja mõnusat olemist jagus seniks, kuni purjetajatel tuli minna merele, et hooaeg traditsioonilise Seiko Cup KJK avamerepurjetamise karikasarja Avavõistlusega avatuks purjetada.

Kalev Jahtklubi klubiliikmed purjetamishooaja avamisel
Kalev Jahtklubi klubiliikmed purjetamishooaja avamisel Foto: Piret Salmistu
Foto: Piret Salmistu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles