VIDEO. Vaata Muhu Väina regati stardieelse päeva sündmusi Pärnu Jahtklubis

PIRET SALMISTU
, Kalev Jahtklubi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Jahtklubi kommodoor Väina Hallikmägi A. Le Coq 59. Muhu Väina regatilisi tervitamas
Pärnu Jahtklubi kommodoor Väina Hallikmägi A. Le Coq 59. Muhu Väina regatilisi tervitamas Foto: A. Le Coq Muhu Väina regatt

Laupäeval, 9. juulil avati Pärnu Jahtklubis pidulikult A.Le Coq 59.Muhu Väina regatt.

Avasõnad lausus Pärnu Jahtklubi kommodoor Väino Hallikmägi ning purjetajaid tuli tervitama Kultuuriminister Indrek Saar. Kultuuriminister leidis, et Muhu Väina regatt kannab väga hästi edasi merekultuuri olulisust meie riigis ning soovis kõigile head purjetamist. Pärnu linna poolt andis tervitused ja head soovid edasi Pärnu abilinnapea Rainer Aavik, suurtoetaja A.Le Coq nimel tervitas regatilisi turundusjuht Katrin Vernik ning Saaremaa Merispordi Seltsi poolt andis tervitussõnad üle juhatuse liige Margus Hiet. 

Eesti Jahtklubid Liidu president Egon Elstein saadab purjetajad teele rõõmsa meelega ning tuletades meelde anekdoodi – kui sa oled täiskasvanu, siis sinust ei saa purjetajat või kui sa oled purjetaja ei saa sinust kunagi täiskasvanu ;)

Korraldajad tänavad kõiki purjetajaid ning soovivad vahvat võistlust ja ausaid tuuli!

Video tootnud Tiit Aunaste / A4 Media

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles