Marinepool – Kalev Jahtklubi Kolmapäevaregatil starditi 13. korda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Töönädalat poolitav Marinepool – Kalev Jahtklubi Kolmapäevaregatt purjetati täna algusest lõpuni stabiilsetes tuuleoludes. Stardis 7-8 meetrit sekundis puhunud läänetuul lubas purjetajatele pakkuda üle hulga aja rada, mis kulges navigatsioonimärke vahel. 

Suuremad jahid läbisid 8,6 miili pikkuse raja vastutuulemärgist Kuulimunani, sealt Russalkasse, siis tagasi Kuulimunasse ja lõpuks finišisse. Keskmiselt 1,5 tundi kestnud sõidu jooksul said võistlejad nii krüssu kui allatuule otsi. Väiksematest alustest koosnev, kõige aktiivsema osavõtuga LYS II grupp seilas läbi 6,5 miilise raja vastutuulemärgist Kuulimunasse, siis Russalkasse ja sealt finišisse. Finišiliinile läheneti täna mõlemast suunast, mis nõudis veidike kõrgendatud tähelepanu nii võistlejatelt kui ka võistlusametnikelt. Ilus purjetamistuul tõi kõik paadid ajalimiidi raames kohale ja peale sõitu, nagu alati, toimus autasustamine Kalev Jahtklubi lipuväljakul.

Marinepool – Kalev Jahtklubi Kolmapäevaregati 13. sõidu esikolmikud:

ORC I 
I koht KATARIINA II kapten Aivar Tuulberg 
II koht  CHERIE  kapten Ivar Aru 
III koht REVAL CAFE  kapten Eero Pank

ORC II 
I koht AMSERV TOYOTA ST kapten  Margus Zuravljov 
II koht  BRIGITTA X kapten  Aleksandr Karboinov 
III koht JAZZ kapten  Juss Ojala

LYS I 
I koht TESSA kapten Alar Ivanson 
II koht FANATIC kapten Ain-Eke Jalasto 
III koht BLANCA kapten Jaan Tiidemann

LYS II 
I koht  RIGHT NOW kapten Jevgeni Kazakov 
II koht MUINASJUTUKUNINGAS kapten Julius Tarand 
III koht VIRU kapten Indrek Pikk

Tulemused 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles