Galerii: Siiani pikim distants 2016.a Marinepool – Kalev Jahtklubi Kolmapäevaregatil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Idatuul puhus päeval valitsenud sügisilma koos vihma ja tugeva tuulega Tallinna lahelt ära ning rõõmustas purjetajaid õhtul stardis puhudes 7,5 meetrit sekundis.

XIV Marinepool – Kalev Jahtklubi Kolmapäevaregati esimeseks märgiks kasutati seekord Merivälja suunda pandud vastutuule märki, mille võtmise järel ORC grupid ja LYS I grupp krüssasid Katariina kaisse. Läbinud neli korda 2,6 miili pikkuse lõigu, suunduti finišisse. LYS II grupp tegi enne pikka lõiku Katariinasse lühikese siseringi vastutuulemärgi ja stardimärgi vahel. Peale Katariina kai võtmist alustasid nad sõitu finišisse, vastupidises suunas teistele gruppidele. Nii ajaliselt kui miilidelt oli tänane sõit selle hooaja seeriavõistluse siiani pikim, ORC grupid olid rajal peaaegu kaks tundi, kuid parandatud ajas lahutas esikohti järgmistest vaid mõnikümmend sekundit. LYS I grupp veetis merel aga kaks ja pool tundi.  Loojuv päike jahendas küll tunduvalt õhusoojust, kuid pakkus imelist värvidemängu silmapiiril.

Marinepool – Kalev Jahtklubi Kolmapäevaregati 14. sõidu esikolmikud:

ORC I 
I koht KATARIINA II kapten Aivar Tuulberg 
II koht  SUGAR 2  kapten Jaan Akermann 
III koht CHERIE  kapten Ivar Aru

ORC II 
I koht AMSERV TOYOTA ST kapten  Margus Žuravljov 
II koht  BRIGITTA X kapten  Aleksandr Karboinov 
III koht JAZZ kapten  Juss Ojala

LYS I 
I koht FANATIC kapten Ain-Eke Jalasto 
II koht BERTA kapten Hando Sutter 
III koht RED HOT kapten Risto Laidla

LYS II 
I koht  GRETA kapten Mikk Köösel 
II koht RIGHT NOW kapten Jevgeni Kazakov 
III koht MUINASJUTUKUNINGAS kapten Julius Tarand

Tulemused

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles