Talisurfi Eesti MV slaalomi etapi võitjad on Gurvits, Puusta ja Anton

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Feodor Gurvits
Feodor Gurvits Foto: Raul Harro

Talisurfi EMV slaalom 2017 from Teamvosa on Vimeo.

Talisurfi slaalomi Eesti meistrivõistluste etapp toimus Harku järvel. Esimesel võistluspäeval tuult praktiliselt polnud ning sõite pidada ei saanud. Teisel võistluspäeval oli tuul olemas, kuid õhuke ja kohati tihe lumi takistas kelkude liikumist. Samas olid tingimused kõigile 25 võistlejale võrdsed. Peeti kvalifikatsiooniring ning kaheksa võistlussõitu.

Keeruliste oludega slaalomi etapi võitis Soome parim slalomist Feodor Gurvits. Teise koha saavutas Meelis Rang ja kolmandaks tuli Boris Ljubtšenko (Eru Surf Team). Eesti MV sarja kokkuvõttes asub juhtpositsioonil Tõnis Salong. Võrdsete punktidega järgnevad Koit Teder, Meelis Rang ja Valeri Filippov.

Naiste seas võitis slaalomi etapi Ingrid Puusta (NYCS). Teise koha saavutas Serafima Afanasieva (NYCS) ja kolmanda Betti Vainküla (Team Extreme/TPLK). Sarja kokkuvõttes on järjestus sama.

Noortest saavutas slaalomi etapil esikoha Raul Mihkel Anton. Teiseks tuli Serafima Afanasieva ja kolmandaks Artur Luure. Kõik noored on NYCS purjetamiskooli kasvandikud. Sarja kokkuvõttes juhib Raul Mihkel Anton, järgnevad Serafima Afanasieva ja Joonas Väär (NYCS).

Slaalomi etapi tulemused

Pildid: slaalomi etapp ja kursisõidu etapp, autor Raul Harro

Pildid (FB), autor Enda Pärisma

Talisurfi Eesti MV sarja kokkuvõttes pinge püsib, sest alles kestab GPS kiirussõidu etapp, kus nii mõnelgi võistlejal on parim kiiruskatse veel sooritamata.

Eesti MV sarja koondtulemused

Talisurfi Eesti MV-d toetavad Palmse Mehaanikakoda, Mulgisepp, Androna OÜ, Eesti Pagar, Surfiklubi Puri ja Eesti Purjelaualiit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles