Meelis Rang, Raul Mihkel Anton ja Ingrid Puusta on talisurfi Eesti meistrid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Rang
Meelis Rang Foto: Ian Rautelin

Talisurfi EMV slaalom 2017 from Teamvosa on Vimeo.

Talisurfi Eesti meistrivõistluste sari koosnes kolmest etapist – kursisõidu, slaalomi ja kiirussõidu etapist. Esimesed kaks etappi olid fikseeritud kuupäevaga üritused. Kiirussõidu etapp kestis läbi kogu talihooaja. Nüüd mil jääle minek on Eestis ametlikult keelatud ja GPS kiiruse tulemust enam sõita ei saa, võib ka talisurfi Eesti meistrivõistluste sarja lõppenuks lugeda.

Talisurfi Eesti meistritiitli võitis Meelis Rang. Esimene Eesti meistri tiitel ei tulnud MM slaalomi pronksi kõrvale üldse kergelt. Päris viimasel hetkel, kui jää veel kandis, kuid pind juba lainetas, õnnestus Meelisel Võrtsjärvel sõita kiirussõidu etapi teise koha tulemus (70,801 km/h). See tõstis ta 0,7 punktiga Eesti MV kokkuvõttes liidriks ning tagas meistritiitli. Eesti MV teise koha sai kiirussõidu maailmameister Tõnis Salong. Kolmanda koha võitis Koit Teder võrdsete punktidega Valeri Filippovi ees.

Noorte (U20) meistritiitli ja üldarvestuses väljapaistva 7. koha võitis vaid 15-aastane Raul Mihkel Anton. Teise koha saavutas Serafima Afanasieva ja kolmanda Joonas Väär. Kõik noored on Noblessneri Jahtklubi surfarid.

Naiste meistritiitli võitis olümpiapurjetaja Ingrid Puusta (NYCS). Teise koha sai Serafima Afanasieva ja kolmandaks tuli Betti Vainküla (Team Extreme/TPLK).

Kõik Eesti MV medalid antakse võitjatele üle Eesti Purjelaualiidu hooaja lõpetamise auhinnagalal.

Eesti MV tulemused

Pildid – slaalomi etapp ja kursisõidu etapp. Autor Raul Harro.

Talisurfi Eesti MV sarja toetasid Palmse Mehaanikakoda, Mulgisepp, Androna OÜ, Eesti Pagar, Surfiklubi Puri ja 33 talisurfarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles