Ingrid Puusta on EMil avapäeva järel 23. kohal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Puusta
Ingrid Puusta Foto: Pedro Martinez/Sailing Energy/World Sailing

Eile algasid Prantsusmaal Marseilles tugeva tuule oludes olümpiapurjelauaklassi RS:X täiskasvanute ja juunioride Euroopa meistrivõistlused. Meie surfar Ingrid Puusta on esimese võistluspäeva tulemuste alusel 23. kohal.

Ingrid Puusta (NYCS) ületas kiirusega 10-13 m/s puhunud põhjatuule tingimustes finišiliini 29., 12. ja 36. ning on tihedas konkurentsis naiste RS:X klassis praegu kokku 23. positsioonil. Liidriks on eile kõik sõidud võitnud prantslanna Helene Noesmoen.

Reedeni peetakse avaseeria sõite, millele järgnevad laupäeval finaalid: veerandfinaalis on stardis avaseeria tulemusel selgunud 12 parimat, edasi poolfinaali pääsevad veerandfinaali 6 parimat ning finaalis on vastamisi poolfinaali 3 parimat. Need sportlased, kes avaseeriast veerandfinaali ei kvalifitseeru, sõidavad laupäeval ühe viimase võistlussõidu.

EMi kodulehekülg

Eesti Jahtklubide Liitu toetavad Vopak E.O.S., Liviko, Matek, LTT, Eesti Meedia ja Strand. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles