«Postimees viib sõpradega purjetama» kampaaniatingimused

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Postimees viib sõpradega purjetama» kampaaniatingimused

1. Üldsätted 

1.1. AS Eesti Meedia (edaspidi: Postimees) «Postimees viib sõpradega purjetama» kampaania (edaspidi: Kampaania) algab 7.07.2017 ja kestab kuni 14.07.2017 (edaspidi: Periood). Kampaania puhul on tegemist Eesti vabariigis toimuva tarbijamänguga. 

1.2. Kampaaniat korraldab AS Eesti Meedia, registreeritud asukoht Tallinn, Maakri 23a, registrikood 10472757, e-post: turundus@postimees.ee; telefon: +372 6662 181 edaspidi: Korraldaja). Toodud kontaktidelt on võimalik saada ka lisainformatsiooni.

1.3. Kampaania korra on Kampaania Korraldaja kehtestanud käesolevates tingimustes. 

2. Kampaanias osalemine

2.1. Kampaanias saavad osaleda kõik, kes külastavad perioodil 7.07 – 14.07 Muhu Väina regati sadamaid, teevad Postimehe telgis asuvas Instagrami-raamis pilti ja postitavad selle oma Facebooki või Instagrami kontole koos #postimeespurjetab ja #postimees.

2.2. Osaleda võivad punktile 2.1. vastavad üksikisikud või üksikisikud grupina.

3. Piltide esitamise tingimused

3.1. Pilte saab postitada alates 7. juulist kuni 14. juulini 2017.

3.2. Kampaanias osalevad pildid, mis on postitatud kas Instagrami või Facebooki koos #postimeespurjetab ja #postimees.

3.3. Pildil võib olla üksikisikuna kui ka grupina.

4. Piltide avaldamine 

4.1. Kampaania korraldajal on õigus kasutada pilte koos #postimeespurjetab #postimees Facebooki ja Instagrami keskkonnast ning kasutada kampaanialehel.

5. Kampaania võitja välja kuulutamine ja auhind

5.1. Võitja avalikustatakse 18.07 kampaanialehel postimees.ee/purjetamine, Postimehe Facebooki ja Instagrami kontol.

5.2. Kampaania võitja saab minna koos kolme sõbraga talle sobival ajal meeleolukale jahisõidule Tallinna lahel. 

6. Muud tingimused

6.1. Kampaanias osalejate poolt käesolevate tingimuste eiramise või Postimehele enda kohta valede või ebatäpsete andmete esitamise korral, samuti muude ebaõnnestumiste korral, mis ei ole tingitud Postimehe süüst, ei vastuta Postimees Kampaanias osalemise või auhinna kätteandmisest kõrvalejäämise eest.

6.2. Vääramatu jõu (force majore) asjaolude ilmnemisel on Postimehel ühepoolne õigus katkestada Kampaania ja jätta auhind välja andmata, teatades sellest kohe veebiaadressil postimees.ee/purjetamine.

6.3. Kõik Kampaaniast tulenevad vaidlused lahendatakse vastavalt Eesti vabariigi seadusandlusele. 

6.4. Kõik pretensioonid seoses kampaania korraldamise ja/või läbiviimisega tuleb saata kirjalikult märgusõnaga «Postimees viib sõpradega purjetama» hiljemalt 14.07.2017 käesolevates tingimustes toodud kontaktidele. Postimees lahendab pretensioonid hiljemalt 30 kalendripäeva jooksul pretensiooni laekumisest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles