Eesti noored võistlesid 29er klassi EM-il

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märten Mikk ja Randal Annus
Märten Mikk ja Randal Annus Foto: Riina Ramst

Prantsusmaal Quiberonis toimunud skiff-tüüpi kahepaadi 29er Euroopa meistrivõistlustel osales viis Eesti tiimi, kellest parima tulemuse said 90. kohale tulnud Märten Mikk ja Randal Annus.

EM-i tihedas konkurentsis oli stardis 24 riiki esindanud 179 võistkonda, kes purjetasid neljas grupis. Hõbelaevastikku kvalifitseerusid meie sportlastest Märten Mikk ja Randal Annus (Tallinna Jahtklubi), kelle lõpptulemuseks sai 90. koht.

Pronksgrupis võistlesid Mari-Ann Raud ja Maris Seersant (TJK), kes said 107. koha ning Madis Mik ja Martin Mik (TJK), kes lõpetasid EM-i 126. tulemusega.

Kaarel Paal ja Mihkel Paal (Kalevi Jahtklubi) startisid smaragdfliidis ning nende resultaadiks kujunes 138. koht. Samas grupis võistlesid Jasper Rufus Rytövaara ja Tobias Reiter (TJK), kes said 150. koha.

Euroopa meistriteks tulid itaallased Frederico Zampiccoli ja Leonardo Chiste šveitslaste Kasper Nordenrami ja Axel Pantzare ning hispaanlaste Andres Barrio Garcia ja Nestor Vega ees.

EM-i kodulehekülg

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles