Surfi Fun sarja võitjad on Raivo Saarm, Cerly Aulik, Frank Ervin ja Valde Viiding

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cerly Aulik
Cerly Aulik Foto: Annika Tuisk-Ilves

Sarjas osales 124 surfarit. Purjelaua klassis tulid sarja võitjateks Raivo Saarm, Cerly Aulik ja Frank Ervin ning aerulaua (SUP) klassis olid võitmatud Valde Viiding ja Cerly Aulik.

Fun sarja finaaletapp peeti möödunud nädalavahetusel Saaremaal, Nasvas. Esimesel vaiksema tuulega päeval peeti 4 sõitu purjelaudadele ja üks aerulaudadele. Teisel päeval tuul tõusus ning peeti veel 8 sõitu purjelaudadele.

Purjelaua klassis saavutas Fun etapivõidu Valde Viiding (Hangloose) Peeter Kask (Team Extreme) ja Martin Berkmann (Hiiususrf) ees. Naiste arvestuse võitis Cerly Aulik. Teiseks tuli Katrin Sula ja kolmandaks Helle Väin. Kõik naised on Team Chica esindajad. Noortest võitis Nasva etapi Saaremaa Surfiklubi oma poiss Janis Krupinš, järgnesid Tallinna Purjelauakooli noored Helena Lindström ja Marili Ringo.

Saare Fun purjelaua klassi tulemused

SUP klassis võitis üldarvestuse Valde Viiding, Cerly Aulik ja Janis Krupinš ees. Naistest võitis etapi Cerly Aulik, järgnesid Kristel Kaubi ja Kati Keevallik (Chica).

Saare Fun SUP klassi tulemused

Traditsiooniliselt peeti Saaremaa Fun etapi raames ka Saare Kapp võistlus ehk Saaremaa meistrivõistlused purjelaudadele. 2017 Saaremaa meistriks krooniti Tristen Erik Kivi (Saaremaa Surfiklubi).

Saare Kapp tulemused

Saare Fun pildid, autor Janis Krupinš

Saare Fun pildid, autor Jane Kaju

Fun viimase etapiga läksid lukku ka sarja koondtulemused. Purjelaua klassi võitis aastase pausi järel jälle Raivo Saarm (Team Jahe). Lihtne see ei olnud, sest uued tegijad hingavad vaikselt kuklasse. Sarja üldarvestuse teise koha saavutas Valde Viiding ning kolmandaks tuli parim naine Cerly Aulik. Naiste seas saavutas teise koha Helle Väin ja kolmandaks tuli Marili Ringo. Noortest võitis sarja esikoha Frank Ervin, järgnesid Tallinna Purjelauakooli noored Marili Ringo ja Lola Maria Pärna.

Purjelaua klassis osales kokku 75 võistlejat, kes hooaja jooksul võtsid mõõtu 42 võistlussõidus.

Fun purjelaua klassi koondtulemused

Fun sarja SUP klassis oli osalejate arv sel aastal rekordiline – 49 võistlejat. Esikoha saavutas esmakordselt Valde Viiding, järgnesid Cerly Aulik ja Mati Link. Naiste arvestuses võitis sarja esikoha Cerly Aulik. Teiseks tuli Annika Tuisk-Ilves (Pärnu Surfiklubi) ja kolmanda koha sai Kati Keevallik.

Fun SUP klassi koondtulemused

Eesti Purjelaualiidu harrastajate Fun sarja toetasid Pärnu Surfiklubi, Pärnu Jahtklubi, Pärnu Surf Center, Aloha, Sportland Eesti AS, Ida-Virumaa Spordiliit, Eesti Kultuurkapital, Narva-Jõesuu linn, Surfhouse, Meresuu SPA Hotell, Hiiumaa Surfiklubi, HiiuSurfShop, Kärdla sadam, Tilk.bio Skincare, Saaremaa Delifood, GoodMoodFood, Saaremaa Lihatööstus, Pöide Beer pruulikoda, Saaremaa Piimatööstus, GoodMoodFood Cafe ja Eesti Purjelaualiit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles