Karpak jätkab Kieli regatil kindlalt esikohal

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Karpak.
Deniss Karpak. Foto: Robert Deaves

Saksamaal toimuval Kieler Woche regatil jätkab Deniss Karpak Finn klassis kõigutamatult kõrgeimal positsioonil.

Kolmanda võistluspäeva sõitudes purjetas Deniss Karpak (KST) välja 2. ja 6. tulemuse ning on kokkuvõttes säilitanud juba avapäeval enda kätte võetud liidrikoha. Samuti Finnil seilav Lauri Väinsalu (ROPK/TREV2) oli täna ühes sõidus 28., teises tegi kahjuks aga valestardi ning on siiani peetud kuue sõidu järel 13. positsioonil.

Laser klassides, kus võisteldakse mitme laevastikuna, algasid täna finaalsõidud. Laser Radiali kuldgrupis startiv Anna Pohlak (TJK) sai kirja 7. ja 9. koha ning on praegu 14. kohal. Hõbefliidis tuli Annegret Unnuk (ROPK) täna 17. ja 24. kohale ning hoiab 51. positsiooni, Liise Köösel (ROPK) aga täiendas oma resultaatide seeriat 29. ja 25. kohaga ning on 60. kohal. Klassis on juhtima tõusnud Tina Mihelic Horvaatiast.

Laser Standardi hõbelaevastikus sai Georg Haud (ROPK) täna sõiduvõidu ja 11. koha ning on üldkokkuvõttes 42. positsioonil. Martin Aruja (ROPK) aga finišeeris 26. ja 8. kohal ning on kokkuvõttes 64. kohal. Liidrina püsib sakslane Tobias Schadewaldt.

Võistlus vältab kolmapäevani, mil avaseeria tulemuste põhjal selgunud iga klassi kümme parimat seilavad topeltpuktid andvas medalisõidus.

Regati kodulehekülg ja tulemused: http://www.kieler-woche.de/english/index.php

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles