Ranno Rumm saavutas Formula Kite MMil 8. koha

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ranno Rumm.
Ranno Rumm. Foto: Eesti Lohesurfiliit

Formula Kite maailmameistrivõistlustel Itaalias Gizzerias sai Eesti lohelaudur Ranno Rumm (Nelja Energia, Skone, Surfshop) Masterite arvestuses 8. koha. Madis Kallas (Nelja Energia, Skone, Loovisioon) võitles välja 6. koha hõbelaevastikus.

Võistlus oli väga pingeline ja viimaste sõitudeni ei olnud kindel, kes maailmameistriks tuleb. Peale protestide lahendamist võitis maailmameistri tiitli üldarvestuses poolakas Maxime Nocher, teiseks tuli britt Oliver Bridge ja kolmandaks poolakas Blazej Ozog. Naiste arvestuses tuli maailmameistriks venelanna Elena Kalinina, teiseks britt Stephanie Bridge ja kolmandaks venelanna Anastasia Akopova.

«Ajastasin oma vormi just MM'iks. Enesetunne on väga hea ja kiiruse üle kurta ei saa. Esimestel päevadel puhus keskmisest tugevam tuul, mis mulle hästi sobib. Kvalifikatsioonis kogutud punktisumma võimaldas mul võistluse teises osas jätkata kuldlaevastikus, mille üle olen väga õnnelik. Samas tunnen, et rajal pidin põrkuma mitmel korral sportliku ebaõnnega ja tegelikult 100% oma võimeid rakendada ei saanud. Vaatamata sellele on hea tunne kuuluda maailma top 30 hulka,» kommenteeris Ranno Rumm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles