MK-etapil 11. koha saanud Rammo: eesmärk sai varuga täidetud

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Martin Rammo
Karl-Martin Rammo Foto: Jesus Renedo

Prantsusmaal Hyeres'is toimunud purjetamise maailma karikasarja kolmas etapp lõppes meie purjetajatele Karl-Martin Rammole 11., Ingrid Puustale 12. ning Marjaliisa ja Elise Umbile 26. kohaga.

Laser Standard klassis kogus Rammo (ROPK/TJK) oma tulemusseeriasse 16., 16., 28., 3., 14., 22., 12. ja 1. koha, mis andsid avasõitude kokkuvõttes 11. positsiooni. Seega jäi Rammo ülinapilt välja kümnele parimale peetud medalisõidust ning 11. koht jäigi talle MK etapi lõppresultaadiks.

«Olen rahul – vaatamata vaid ühe punktiga medalisõidust välja jäämisele lõppes regatt ikkagi hästi ning kogu võistlus kulges tõusvas joones. Olin seadnud endale eesmärgiks tulla esimese 15 hulka ja see siht sai varuga täidetud,» sõnas Rammo. Regati võitis sakslane Philipp Buhl, teiseks tuli Sam Meech Uus-Meremaalt ning kolmandaks austraallane Tom Burton.

Puusta (NYCS) sõidud naiste RS:X klassis lõppesid 4., 10., 12., 24., 10., 17., 18., 20., 8. ja 21. kohaga, millega eestlanna sai võistluse kokkuvõttes 12. koha. Esikoht läks poolatarile Zofia Noceti-Klepackale briti Bryony Shaw ja prantslanna Charline Piconi ees.

Naiste 470 klassis said Marjaliisa ja Elise Umb (PSS Maru) sõitudes 24., 30., 7., 31., 29., 4., 29. ja 29. koha ning Eesti paatkond lõpetas regati kokkuvõttes 26. kohaga. Parimad olid britid Hannah Mills ja Saskia Clark, järgnemas brasiillannad Fernanda Oliveira ja Ana Luiza Barbachan ning prantslannad Camille Lecointre ja Helene Defrance.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles