Tammiste ja Sepa olümpiadebüüt lõppes 19. kohaga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepp Rio olümpiavetel.
Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepp Rio olümpiavetel. Foto: SCANPIX

Täna lõppes Rio olümpia naiste purjetamise klassis 49erFX võistelnud eestlannade Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepa jaoks, kes said oma esimestelt olümpiamängudelt 20 paatkonna konkurentsis 19. koha. Täna oli kavas viimased kolm sõitu, mille finišisse jõudsid nad vastavalt 20., 18. ja 17. paarina, mistõttu võib öelda, et 20-aastased purjetajad sõitsid tõusvas joones, ent ärkasid liiga hilja. Kokkuvõttes said nad protokolli kirja 19. koha, edestades lõpuks vaid Jaapani paatkonda.

Viimase võistluspäeva eel:

Eilses esimeses sõidud said eestlannad kirja 16. koha, järgmises sõidus oldi 18. ning päeva viimase sõidu lõpetas meie paat 19. kohaga. 20 paatkonna konkurentsis hoiavad Tammiste ja Sepp kokkuvõttes 19. kohta. Seejuures eilne päev tõi endaga kaasa tugeva tuule (ligi 25 m/s) ning sellistes oludes purjetamine oli omaette katsumus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles