Rammo endiselt eestlastest parim

Postimees Sport
Copy
Karl-Martin Rammo, 50. Trofeo S.A.R. Princesa Sofia Iberostar 2019
Karl-Martin Rammo, 50. Trofeo S.A.R. Princesa Sofia Iberostar 2019 Foto: Jesus Renedo

Palmas peetava maineka purjetamisregati eilne päev oli täis ootamatusi. Selleks, et välja sõita hea tulemus ja püsida liidritega konkurentsis, oli tuuleheitlikes oludes vaja palju nutikust ja veel rohkem õnne. Selline olukord soosis meie 49er klassi purjetajaid Juuso ja Henri Roihut, kes võitlesid end eilses avasõidus 2. kohale.

Laser-klassides toimus eile teine finaalsõitude päev. Hetkel, kui on peetud kaheksa sõitu, on üldarvestuses eestlaste esinumbriks endiselt Karl-Martin Rammo. Kolmapäevaga võrreldes on Rammo ühe koha võrra kukkunud ning lõpetas eilse päeva 28. kohal. Tema kahe sõidu tulemused olid vastavalt 30. ja 42. koht. 

«Täna (eile - toim) oli päev, kus mul asjad ei klappinud. Stardid olid kehvad ja ülejäänud sõit oli kui tagaajamismäng. Kahjuks osas olukordades jäi ka õnnest puudu, mis teeb kokkuvõttes kõige kõrgemate kohtade pärast mängimise keeruliseks. Õnneks olen algusest peale arvestanud, et tegu on minu jaoks Euroopa hooaja algusega, kuhu tulin eelnevate treeninguteta võistlema. Seetõttu oleks filigraanset esitust ka üsna naiivne loota. Step by step homme edasi,» hoiab Rammo allesjäänud võistluse osas optimistlikku meelt.

Laser-klassis on liidrikohale tõusnud kolmapäevane kolmanda positsiooni omanik, ameeriklane Christopher Barnard, teisel kohal on iirlane Finn Lynch ja kolmas on inglane Elliot Hanson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles