Fotod: juhtimisõiguseta mees põhjustas Peterburi teel ahelavarii ja põgenes (1)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy

Varasemalt karistatud ja juhtimisõiguseta 23-aastane mees põhjustas täna liiklusõnnetuse Tallinnas Peterburi teel.

Täna õhtul kell 16.31 sai politsei teate Tallinnas Peterburi teel toimunud liiklusõnnetusest, kus kokku oli põrganud viis sõidukit, teatas politsei pressiesindaja. 

Politsei tegi kindlaks, et musta värvi Audi A8 liikus mööda Peterburi teed Pae tänava suunas ja sõitis Peterburi tee 2F hoone juures tagant otsa tema ees liikunud Peugeot 406-le. Löögi saanud Peugeot 406 tegi pirueti ja lendas kõrvalreas sõitnud valgele Audile A6-le küljepealt sisse. Õnnetuse põhjustanud Audi A8 paiskus veel omakorda sisse tema ees liikunud Mazda 6-le, mis liikus samuti suunaga Pae tänava poole. Saadud löögist paiskus Mazda tagant otsa selle ees liikunud Peugeot 206-le.  

Haiglasse viidi raskete vigastustega Peugeot 406 viibinud 83-aastane mees ja 64-aastane naine.

Pärast liiklusõnnetust lahkusid sündmuskohalt Audi A8-t juhtinud mees ja tema kaasreisija. Õnnetuse põhjustanud juht ja kaasreisija peeti tund peale õnnetust kinni Tatari tänava Peekri baarist. Audi A8-t juhtinud 23-aastane mees toimetati jaoskonda ning temaga samas sõidukis olnud 22-aastane mees viidi tervisekontrolliks haiglasse.

«Liiklusseadus on kõigile järgimiseks. On väga vastutustundetu, et inimesed panevad ohtu enda ja teiste kaasliiklejate elu ning juhivad sõiduautot ilma juhtimisõiguseta, piirkiirust ületades või joobes seisundis,» ütles Põhja prefektuuri liiklusjärelevalvekeskuse avariipolitseinik Maarja Merisalu.

Politsei palub kõigil sündmust pealt näinud inimestel ühendust võtta politsei infotelefonil 612 3000 (E-R 8.00-19.00) või e-maili aadressilpohja.lmt@politsei.ee

Liiklusõnnetuse asjaolude uurimiseks on algatatud kriminaalmenetlus.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles