Pärnut külastavad rahvusvahelise avamerepurjetamisorganisatsiooni tippametnikud

PIRET SALMISTU
, ESS Kalev Jahtklubi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Garmin Baltic Offshore Week 2014 Tallinnas
Garmin Baltic Offshore Week 2014 Tallinnas Foto: Piret Salmistu

Täna kell 19.00 toimub Pärnu Jahtklubis ORC ja Volvo Estonia ORC avamerepurjetamise Euroopa Meistrivõistluste tutvustus, kuhu on oodatud kõik purjetajad, jahiomanikud, võistlusametnikud ja meedia.

Õhtu peaesineja on ORC (Offshore Racing Systems) avalike suhete juht ja rahvusvaheline ajakirjanik Dobbs Davis. Küsimustele vastavad ka ORC avamereklasside ja regattide komitee esimees Paolo Massarini, ORC tehnilise poole arengu eest vastutaja Zoran Grubisa ja ORC peamõõtja Nicola Sironi.

Kohtumise eesmärk on tutvustada ORC arenguid ja poliitikaid lähiajal. ORC tippametnikud annavad ülevaate meistrivõistluste sündmustest ning võistluste formaadist. Toimub arutelu ORC süsteemi jõudsast kasvust maailmas ja ORC regattide aina kasvavast populaarsusest. Lisaks annab Volvo Estonia ORC EM-i ettevalmistusest ülevaate Pärnu Jahtklubi kommodoor Jüri Sõber. Kohal on ka viimastel aastatel Eestisse ORC tiitlivõistlustelt medaleid toonud jahtide meeskonnad, et rääkida oma seniste saavutuste "edu võtmest".

Volvo Estonia ORC avamerepurjetamise Euroopa Meistrivõistlused 2015 toimuvad 10.-16. augustini Pärnus. Võistluste korraldajateks on Pärnu Jahtklubi ja ESS Kalev Jahtklubi koostöös Eesti Jahtklubide Liiduga. Regati nimitoetaja on Volvo Estonia OÜ, sündmust toetavad Pärnu linn, Kultuuriministeerium, A. Le Coq, ANYTEC, Postimees, Sanatoorium Tervis AS, Helly Hansen, Sportland ja Euroopa Liidu Regionaalarengu Fond.

Rohkem infot klubiõhtu kohta

Foto: Kalev Jahtklubi
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles