Tammiste ja Sepp hoiavad 49erFX EM-il 22. positsiooni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepp 49erFX-l purjetamas
Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepp 49erFX-l purjetamas Foto: Riina Ramst

Skiff-paadi 49erFX Euroopa meistrivõistlustel Portugalis Portos on kahe päeva kestel peetud seitsme kvalifikatsioonisõidu järel meie naiskond Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepp 22. kohal.

Esimesel päeval väikeste tehniliste probleemidega kimpus olnud, kuid sellele vaatamata head sõidud teinud Tammiste ja Sepp on kogunud seni tulemused 14, 11, 4, 9, 15, 12 ja 5, mis kokkuvõttes asetavad neiud 22. reale. U23 vanusearvestuses on paatkond hetkel 6. kohal.

Liidriteks on hollandlannad Annemiek Bekkering ja Annette Duetz. Teisel kohal paiknevad sakslannad Victoria Jurczok ja Anika Lorenz ning kolmandal taanlannad Maiken Foght-Schütt ja Anne-Julie Schütt.

Täna jätkuvad EM-il kvalifikatsioonisõidud, mille tulemuste alusel jagunetakse homme algavateks finaalsõitudeks kuld- ja hõbegruppi. Regatt lõppeb laupäeval, 11. juulil, mil toimub ka medalisõit avaseeria tulemuste alusel selgunud kümnele parimale tiimile.

Regati kodulehekülg ja tulemused: http://49er.org/event/2015-european-championship/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles