Postimehe otseülekanne avamerepurjetamise Euroopa meistrivõistluste eelviimasest päevast

PIRET SALMISTU
, Volvo Estonia ORC klassi Euroopa Meistrivõistluste meediajuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Volvo Estonia ORC klassi avamerepurjetamise Euroopa Meistrivõistluste kolmas päev Pärnus
Volvo Estonia ORC klassi avamerepurjetamise Euroopa Meistrivõistluste kolmas päev Pärnus Foto: Max Ranchi

Teisipäeval alguse saanud Volvo Estonia ORC klassi avamerepurjetamise Euroopa Meistrivõistlusel on täna eelviimane võistluspäev. Pärnus on mõnus rannailm, aga napib tuult. 65 jahti kaheksast riigist on merel ja võistluskomitee itaallasest peavõistlusjuht Alfredo Ricci juhtimisel plaanib täna pidada kaks lühirajasõitu. Võistlust saab jälgida Postimehe vahendusel ka otseülekandena ning GPS jälgimissüsteemi abil.

Esimese võistlussõidu start oli plaanitud kella 13ks, kuid Pärnu lahel napib tuult ja jahid võivad võistlussõidu algust oodata merel tunde. Tuuleprognoos on pärastlõunaks optimistlikum, et pidada ära kaks sõitu. Tänane esimene, järjekorras viies sõit annab võimaluse halvima sõidu mahaviskeks koondskooriks, mis võib edetablis kaarte segada.

Kiired regati uudised regati Facebooki lehel www.facebook.com/orceuropeans2015 

Kasulikud lingid:

Tulemused ja regati ametliku fotograafi Max Ranchi pildid - veebileht orceuropeans2015.com 

Pildigaleriid: orceuropeans2015.com/media/pictures-and-video

Facebook: orceuropeans2015 

Instagram: #orceuropeans2015 

Twitter: orceuros2015 

Regati videod, intervjuud YouTube’is: Volvo Estonia ORC European Championship 2015

Võistluse nimitoetaja on Volvo Trucks Estonia ning toetavad Euroopa Regionaalarengu Fond, Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus, Pärnu linn, A. Le Coq, Sportland/Helly Hansen, Anytec, Kultuuriministeerium, AS Tervis, Bachmann Group, Postimees, Pärnu Keskus, Dermoshop, Garmin, Reval Cafe, B&G, Reiser, Eesti Vabatahtlik Mere- ja Järvepääste ja GoBus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles