Puusta on Rios 5. ja Rammo 18. kohal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Puusta olümpuapurjelaual RS:X
Ingrid Puusta olümpuapurjelaual RS:X Foto: Riina Ramst

Rio de Janeiros käimas oleval Eel-Olümpia regatil on Ingrid Puusta kõrgel 5. positsioonil, Karl-Martin Rammo jätkab võistlust 18. realt.

Naiste RS:X purjelaual eilse nõrgas tuules peetud ainsa võistlussõidu kümnendana lõpetanud Ingrid Puusta (NYCS) püsib kindlalt tippkonkurentsis, olles seitsme sõidu järel asetunud 5. kohale.

Liidriks on tõusnud poolatar Malgorzata Bialecka.

Laser Standard klassis toimus samuti eile vaid üks sõit, milles Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) finišeeris 18ndana ning on praegu ka kokkuvõttes 18. positsioonil.

„Sõidu eel oli mul valmis kindel plaan, mis vähemalt alguses toimis hästi, sest üles märki tulin kuuendana ja alumiseks märgiks olime juhtgrupiga vahe nii pikaks venitanud, et tundsime end üpris mugavalt. Teisel vastutuule otsal läks kõik oodatud rida pidi, kuni umbes 200 meetrit enne ülemist märki vaikis paremal pool juhtgrupil tuul täiesti nulli ning pööras 30 kraadi vasakule. Langesin minutiga väga kindlalt kuuendalt kohalt 20ndaks. Sõidu lõpuks pingutasin end siiski 18ndaks,“ sõnas Rammo.

Laseril juhib itaallane Francesco Marrai.

15.-22. augustil toimuv Eel-Olümpia regatt on nii purjetajatele kui korraldajatele suureks testvõistluseks, kus saab osaleda vaid iga klassi riigi parim purjetaja.

Regati kodulehekülg ja tulemused: http://www.sailing.org/olympics/rio2016/home.php

Eesti Jahtklubide Liitu toetavad Vopak E.O.S., Liviko, Tallinna Sadam, NG Investeeringud, LTT ja Matek.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles