Puusta on Eel-Olümpial 4. kohal, Rammo hoiab 17. positsiooni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Puusta
Ingrid Puusta Foto: Riina Ramst

Eel-Olümpia regatil Rio de Janeiros on Ingrid Puusta täna toimuva medalisõidu eel suurepärasel 4. kohal. Karl-Martin Rammo on praegu asetunud 17. reale.

„Täna oli meil väga nõrgas tuules jällegi vaid üks võistlussõit, milles finišeerisin viiendana. Seni saavutatud tulemuste kokkuvõttes olen praegu neljandal positsioonil ning kvalifitseerunud medalisõitu. Olen oma sõitudega siin Rios ülimalt rahul,“ rõõmustas RS:X naiste klassis võistlev Puusta eile õhtul.

Medalisõitu läheb liidrina prantslanna Charline Picon.

„Copacabana rajal, kus täna võistlesime, oli päris korralik tuul, 4-6 m/s ja kõige stabiilsem, mida ma siin seni näinud olen. Olen endaga ülimalt rahul, sest suutsin suhteliselt puhtalt lehelt genereerida üldise plaani ja selle ka väga edukalt ellu viia. Üles märki tulin neljandana, allatuulega andsin veidi ära, teise krüssuga tõusin tagasi viiendaks, kuid viimases allatuules läks brasiillane Scheidt minust mööda ja finišeerisin kuuendana,“ kirjeldas Rammo oma võistluspäeva.

Kokkuvõttes on Rammo Laser Standard klassis praegu 17. kohal. Juhib itaallane Francesco Marrai.

Laseril on medalisõit kavas reedel ning sinna pääsejad selguvad täna õhtuks.

Eel-Olümpia regatt on nii purjetajatele kui korraldajatele suureks testvõistluseks, kus saab osaleda vaid iga klassi riigi parim purjetaja.

Regati kodulehekülg ja tulemused: http://www.sailing.org/olympics/rio2016/home.php

Eesti Jahtklubide Liitu toetavad Vopak E.O.S., Liviko, Tallinna Sadam, NG Investeeringud, LTT ja Matek.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles