Match Race purjetamise Eesti meister 2015 on Mati Sepp

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Match Race Eesti Meistrivõistlused 2015 - Mati Sepa meeskond
Match Race Eesti Meistrivõistlused 2015 - Mati Sepa meeskond Foto: Keiti Väliste / Eesti Match Race Liit

2.-4. oktoobril toimusid Pirital pea ideaalsetes tuuletingimustes Eesti Meistrivõistlused match race purjetamises. Lisaks seitsmele võistkonnale Eestist osalesid ka maaima edetabeli esisaja meeskonnad Soomest ja Kreekast. 

Kodulahel eestlased siiski külalistele sõnaõigust ei andnud ja viis esimest kohta jäeti koju, mis näitab match race purjetamise laiapõhjalist arengut ja ala populaarsuse kasvu.

Võidu ja Eesti meistri tiitli võttis Mati Sepp, kelle meeskonnas purjetasid veel Ilmar Rosme, Martin Gustav Lepp ja Ago Rebane. Teise koha sai Aleksandr Karboinov koos Aleksei Zigadlo, Igor Baraskovi ja  Igor Orloviga. Kolmas koht läks Karl-Hannes Tagule, meeskonnas Aivar Tuulberg, Juhan Kolk ja Andrus Aavaste.

Match Race Eesti Meistrivõistluste Top 3 - foto Keiti Väliste, Eesti Match Race Liit
Match Race Eesti Meistrivõistluste Top 3 - foto Keiti Väliste, Eesti Match Race Liit Foto: Keiti Väliste / Eesti Match Race Liit
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles