Ingrid Puusta sai RS:X MM-il 20. koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Puusta, RS:X klass
Ingrid Puusta, RS:X klass Foto: Riina Ramst

Omaanis Al Mussanahis äsja lõppenud purjelauaklassi RS:X maailmameistrivõistlustel saavutas Ingrid Puusta 20. koha. Keit Järve tuli 58ndaks ning Rainer Kasekivi 80ndaks.

Täna peeti viimane võistlussõit, milles kuldgrupis seilanud Ingrid Puusta (NYCS) finišeeris viiendana. Regati lõpptulemusena kuulub talle 20. koht.

Keit Järve (NYCS) lõpetas tänase naiste hõbelaevastiku sõidu 26ndana ning MM-i kokkuvõttes 58. kohaga.

Rainer Kasekivi (TPLK) regati viimaseks sõidutulemuseks sai meeste hõbefliidi 38. resultaat ning kogu võistluse lõpptulemuseks 80. koht.

Naiste maailmameistriks tuli hiinlanna Peina Chen, hõbedale Suurbritannia purjelaudur Bryony Shaw ning pronksmedali teenis välja hollandlanna Lilian de Geus. Meestest on võitjaks prantslane Pierre Le Coq hiinlase Aichen Wangi ja hollandlase Dorian van Rijsselberge ees.

Regati kodulehekülg ja tulemused

Eesti Jahtklubide Liitu toetavad Vopak E.O.S., Liviko, Tallinna Sadam, Marinepool, NG Investeeringud, LTT, Matek, Eesti Loots ja Planestar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles