Tammiste ja Sepp jätkavad MM-i hõbegrupis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepp
Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepp Foto: Riina Ramst

Olümpiaskiffi 49erFX maailmameistrivõistlustel Argentinas Buenos Aireses sai eile läbi kvalifikatsiooniseeria. Täna algavates finaalsõitudes purjetavad Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepp hõbelaevastikus.

Viimasel kvalifikatsioonipäeval said Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepp (Rein Ottosoni Purjespordikool/Tallinna Jahtklubi) üsna varieeruvates tuuleoludes ning terava lainetuse tingimustes kirja 16. ja 14. finišitulemuse ning kahjuks ka ühe valestardi. Kvalifikatsiooniseeria kokkuvõttes kuulub meie naiskonnale 34. positsioon, mis tähendab neile finaalis hõbefliidis seilamist, kuna kuldgruppi pääseb vaid 25 parimat paatkonda.

Esikohal püsivad taanlannad Ida Marie Baad Nielsen ja Marie Thusgaard Olsen itaallannade Giulia Conti ja Francesca Clapcichi ees. Kolmandaks on tõusnud hispaanlannad Tamara Echegoyen ja Berta Betanzos.

Maailmameistrivõistlused on ühtlasi 2016 Rio de Janeiro Olümpiaregati teiseks kvalifikatsioonivõistluseks, kus jagatakse välja kolm olümpiapiletit. Kuna kuldgruppi mahtus veel olümpiakohta taotlevaid riike seitse, siis hõbelaevastikus enam olümpiapääset lunastada võimalik ei ole.

Neljapäevast laupäevani toimuvad MM-il finaalsõidud. Laupäeval peetakse ka topelt punkte andev medalisõit avaseeria tulemuste alusel selgunud kümnele parimale paatkonnale.

Võistluse kodulehekülg ja tulemused

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles