Deniss Karpak tõusis MMil kuueteiskümnendaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Karpak
Deniss Karpak Foto: Robert Deaves

Finn klassi maailmameistrivõistlustel Uus-Meremaal Takapunas parandas Deniss Karpak teisel võistluspäeval tunduvalt oma positsiooni, märkimisväärse tõusu tegi ka Lauri Väinsalu.

Väga varieeruvates tingimustes ning valdavalt nõrga tuule oludes õnnestus pidada täna vaid üks võistlussõit. Päeva teine plaanijärgne sõit jäi peale tulnud vihmapilvedega kaasnenud tuule vaikimise tõttu seilamata.

Deniss Karpak (Karpak Sailing Team) lõpetas tänase sõidu väga hea neljanda tulemusega ning on kokkuvõttes kerkinud tublile 16. kohale.

Lauri Väinsalu (Rein Ottosoni Purjespordikool/TREV2) resultaadiks oli 28. finišikoht ning tema on praegu võtnud kokku 41. positsiooni.

Liidriks on tõusnud britt Giles Scott, järgnemas uusmeremaalane Andrew Murdoch ja britt Edward Wright.

Maailmameistrivõistlused on ühtlasi 2016 Rio de Janeiro olümpiaregati teiseks kvalifikatsioonivõistluseks, kus jagatakse välja neli olümpiapiletit.

Võistlus kestab pühapäeva, 29. novembrini.

MMi kodulehekülg ja tulemused

Eesti Jahtklubide Liitu toetavad Vopak E.O.S., Liviko, Tallinna Sadam, Marinepool, NG Investeeringud, LTT, Matek, Eesti Loots ja Planestar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles