Miami MK etapil püsivad keerulised võistlustingimused

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Puusta
Ingrid Puusta Foto: Riina Ramst

Purjetamise Maailma Karika Miami etapil on Ingrid Puusta kahe võistluspäeva järel 14. ja Karl-Martin Rammo 25. kohal.

Väga ebastabiilsetes tuuleoludes õnnestus eile võistlussõitudega graafikus püsida vaid üksikutes klassides ning mõnes, kaasa arvatud naiste RS:X klass, ei saadud eile kirja ainsatki uut tulemust.

„Tänaseks ootasime tegelikult korralikku tuult ja kallutamist, näitamaks mis trenni kodus tehtud on. Kui hommikul rajale jõudsime, siis tuult tõesti oli, kuid 10 minuti möödudes see vaibus ning ülejäänud päev kulgeski hiilides. Vaikses merebriisis saime peetud kaks sõitu, kus mõlemas kehva stardi järel olin algusest peale lootusetult tagaajaja rollis. Sain 29nda ja 23nda koha ning kokku langesin 25ndaks, kuid tegelikult on seis selline, et vaatamata paarile rängale veale, mis ka suuresti kätte maksid, näen oma purjetamises üle mõne aja jälle minekut ja sädet, mis mulle väga head meelt teeb,” sõnas Laser Standard klassis võistlev Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK).

Klassis jätkab esikohal hollandlane Rutger von Schaardenburg.

RS:X purjelaual võistlevad naised eile värskeid tulemusi kirja ei saanud ning meie sportlastest püsib Ingrid Puusta (NYCS) seega 14. ja Betti Vainküla (TPLK) 36. positsioonil.

RS:X meeste seas lisas Rainer Kasekivi (TPLK) oma resultaatide seeriasse 36. tulemuse ning on kokku endiselt 38. kohal.

RS:X-il juhib naistest hollandlanna Lilian De Geus ja meestest hiinlane Chunzhuang Liu.

MK etapp kestab laupäevani, mil eelsõitude tulemuste põhjal selgunud iga klassi kümme parimat purjetavad medalisõidus.

ISAF MK Miami etapil osaleb kõigis olümpia- ja paraolümpiaklassides kokku 711 sportlast.

Miami MK etapi kodulehekülg ja tulemused

ISAF Purjetamise Maailma Karikas on igal aastal toimuv kõrgetasemeline võistlusseeria olümpiapurjetamises, mis koosneb viiest etapist ja ühest finaalregatist.

Purjetamise Maailma Karika kodulehekülg

Eesti Jahtklubide Liitu toetavad Vopak E.O.S., Liviko, Tallinna Sadam, Marinepool, NG Investeeringud, LTT, Matek, Eesti Loots ja Planestar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles