Jääpurjetamise Eesti meistriteks tulid Argo Vooremaa, Kevin Grass ja Daniel Rüütel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argo Vooremaa
Argo Vooremaa Foto: Ott Kallas

Nädalavahetusel peeti Läänemaal Topu lahel jääpurjetamise Eesti meistrivõistlused klassidele DN ja Ice-Optimist. Eesti meistri tiitli teenis DN klassi täiskasvanute arvestuses välja Argo Vooremaa ja juunioridest Kevin Grass ning noorteklassis Ice-Optimist Daniel Rüütel.

Jääolud Topus olid võistlemiseks suurepärased, kuid laupäeval takistas sõitude läbiviimist täielik tuulevaikus. Pühapäeval seevastu puhus hea tuul kiirusega 3-6 m/s ning kena päikesepaiste tingimustes peeti DN klassile ära 6 ning Ice-Optimistile 5 sõitu.

DN klassis tuli sõitude seeriaga 2, 10, 3, 6, 6, 1 Eesti meistriks Argo Vooremaa (HJK). Hõbemedalile jääpurjetas end Mihkel Kosk (PJK) ning pronksi sai Jaan Akermann (PJK).

DN klassi juunioride seas oli tulemustega 12, 6, 13, 16, 11, 9 parim Kevin Grass (SMS) Johannes Puuseppa (PJK) ja Keith Luuri (PJK) ees.

Ice-Optimistil võitis resultaatidega 2, 1, 2, 5, 1 kulla tänavune noorte maailmameister Daniel Rüütel (SMS), teiseks tuli Karl Ader (SMS) ning kolmandaks Sten-Markus Andresson (TJK).

Võistluse kodulehekülg

Eesti Jahtklubide Liitu toetavad Vopak E.O.S., Liviko, Tallinna Sadam, Marinepool, NG Investeeringud, LTT, Matek, Eesti Loots ja Planestar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles