Talisurfi Eesti MV etapp peeti Harku järvel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandrs Leontjevs
Aleksandrs Leontjevs Foto: Kristel Pulges

Talisurfi Eesti meistrivõistluste II etapp peeti möödunud nädalavahetusel Harku järvel. Võistlus toimus kursisõidu distsipliinis. Kelgu klassis võis osaleda nii purisuusa kui uisukelguga. Tugev jää, õhuke lumikate ja vaikne tuul sobis seekord paremini uisukelkudele. Võistlusele oli traditsiooniliselt kutsutud ka lohe klass.

Kohale saabusid pea kõik Eesti, Läti ja Soome parimad talisurfarid. Peeti seitse sõitu. Kindla võidu võttis 2016 kursisõidu maailmameister Aleksandrs Leontjevs Lätist. Teise koha saavutas eestlane Raivo Saarm (Team Jahe). Kolmandaks tuli Esa Harjula Soomest. Naiste ja noorte arvestuses saavutas esikoha Keit Järve (NYCS). Lohe klassi parim oli Martin Valvur (Laulasmaa surfiklubi).

EMV II etapi tulemused

Pildid 1. päev ja 2. päev – autor Kristel Pulges

Pildid 1. päev ja 2. päev – autor Boris Ljubtšenko

Talisurfi EMV sari koosneb kolmest etapist – slaalomi, kursisõidu ja kiirussõidu etapist. Kaks esimest etappi on peetud. Kolmas kiirussõidu etapp kestab talvise hooaja lõpuni. Hetkel juhib Talisurfi Eesti Meistrivõistluste sarja Lehar Jürimäe (Aloha), järgnevad Raivo Saarm (Team Jahe) ja Boris Ljubtšenko (Eru Surf).

EMV hetke koondtulemused

Talisurfi EMV II etappi toetasid Vichy Vitamin, Battery Energy Drink ja Eesti Purjelaualiit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles