Eesti purjetajad säilitasid täna MK etapil oma senised positsioonid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Puusta
Ingrid Puusta Foto: Riina Ramst

Hyeres'i Purjetamise Maailma Karika etapi kolmas võistluspäev võimaldas keeruliste tuuleolude tõttu pidada ära vaid osa planeeritud sõitudest. Meie purjetajatest on Ingrid Puusta praegu 10., Karl-Martin Rammo 14. ja õed Umbid 28. kohal.

Ingrid Puusta (NYCS) sai naiste RS:X klassi tänases ainsas sõidus kirja 18. koha ning püsib homse avaseeria viimase võistluspäeva eel 10. positsioonil. Liidrikohal on endiselt poolatar Zofia Noceti-Klepacka.

Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) finišeeris Laser Standardil 14ndana ning on praegu ka kokkuvõttes säilitanud 14. asetuse. Esikohal paikneb austraallane Tom Burton.

Naiste 470 klassis lisandus Marjaliisa ja Elise Umbile (PSS Maru) 29. sõiduresultaat ning õdede paatkond on kokku 28. kohal. Liidriteks on brasiillannad Fernanda Oliveira ja Ana Luiza Barbachan.

MK etapp kestab pühapäevani, mil avaseeria tulemuste põhjal selgunud iga klassi kümme parimat purjetavad medalisõidus.

Hyeres'i MK etapil osaleb kõigis olümpia- ja paraolümpiaklassides kokku 574 sportlast 47 riigist.

Hyeres'i MK etapi kodulehekülg ja tulemused

Purjetamise Maailma Karikas on igal aastal toimuv kõrgetasemeline võistlusseeria olümpiapurjetamises, mis koosneb viiest etapist ja ühest finaalregatist.

Purjetamise Maailma Karika kodulehekülg

Eesti Jahtklubide Liitu toetavad Vopak E.O.S., Liviko, Tallinna Sadam, Marinepool, NG Investeeringud, LTT, Matek, Eesti Loots ja Planestar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles