John Kaju võitis slaalomi Eesti MV esimese etapi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Kaju
John Kaju Foto: Michael Petrikov

Pirital peeti purjelaua slaalomi tiitlivõistluste sarja avaetapp. Tugev kirdetuul ja päikseline ilm meelitasid võistlema arvestatava hulga slalomiste. Eesti meistrivõistlustele registreerus 34 ning harrastajate slaalomisse 17 surfarit.

Ühepäevasel etapil õnnestus pidada üks kvalifikatsioonisõit ja neli võistlussõitu. Suhteliselt suure osavõtjate hulga tõttu toimusid võistlussõidud neljas fliidis, mis tähendas kokku pea 20 starti. Eesti parimad purjetamiskohtunikud tegutsesid kiirelt, kõik sujus ja parimad said välja selgitatud.

Eesti MV etapi esikoha sai kolme sõiduvõiduga John Kaju (Saaremaa Surfiklubi). Teise koha saavutas Timo Runge (Team Mahe) ning kolmandaks tuli Urmas Niine (Team Mahe).

Naistest võitis Eesti MV etapi Brigita Viilop (TPLK), järgnesid Katrin Sula ja Triin Toming (Eru Surf Team).

Master vanusearvestuse järjestus oli järgmine: Timo Runge, Urmas Niine ja Erno Kaasik (Team Extreme).

Parim Grand Master oli Andres Kask (Team Jahe), järgnesid Ivar Ots (Hang Loose) ja Toomas Kasenurm (Pärnu Surfiklubi).

Noortest alla 20 aasta vanustest surfaritest saavutas esikoha Tristen Erik Kivi (Saaremaa Surfiklubi). Teiseks tuli Karl-Erik Saarm (Team Extreme). Kolmanda koha saavutas 17-aastane Pirita Purjelauakooli noor Marcus Pertelson.

Harrastajate slaalomis tõusis etapivõiduga sarja liidriks Aivo Prükk (Ma ja Sa Surfiklubi). Teise koha saavutas Meelis Uustalu (Gun Sails Team) ja kolmandaks tuli Taavi Tiirik (maui.ee). Naiste parim oli Katrin Sula, järgnesid Triin Toming ja Helle Väin (Chica).

Tulemused:
Slaalomi EMV 1. etapp
Fun Slaalom 1. etapp

Võistlust toetasid Eesti Purjelaualiit ja Eesti Jahtklubide Liit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles