Karpak on Kielis alanud EUROSAF Meistrite Karika etapil 4. kohal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Karpak
Deniss Karpak Foto: Robert Deaves

Saksamaal Kielis algas täna EUROSAF Meistrite Karika osavõistluseks olev Kieler Woche regatt, kus avasõitude järel on meie purjetajatest parimana Deniss Karpak neljandal kohal.

Finn klassis olid Deniss Karpaki (KST/KJK) esimese võistluspäeva tulemusteks 3. ja 6. koht ning ta on praegu kokkuvõttes 4. positsioonil. Juhib sakslane Max Kohlhoff.

Kahes kvalifikatsioonigrupis võistlevas Laser Standard klassis lõpetas Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) tänased sõidud 13nda ja 18ndana ning on 26. kohal. Georg Haud (ROPK) sai kirja 30. ja 33. resultaadi ning omab 58. asetust. Liidriks on hungarlane Jonatan Vadnai.

49er klassis olid Juuso ja Henri Roihu (TJK) päeva saagiks oma eelsõitude laevastiku 17. ja 4. tulemus, millega vennad on võtnud kokku 18. positsiooni. Esimesteks on horvaadid Pavle Kostov ja Petar Cupac.

Liise Köösel (ROPK) tuli Laser Radialil täna 51. ja 34. kohale ning on kokku 40. real. Esikohal on soomlanna Monika Mikkola.

Võistlus kestab pühapäeva, 26. juunini, mil avaseeria põhjal selgunud iga klassi 10 parimat purjetavad medalisõidus.

Regati kodulehekülg ja tulemused

Eesti Jahtklubide Liitu toetavad Vopak E.O.S., Liviko, Tallinna Sadam, Marinepool, NG Investeeringud, LTT, Matek, Eesti Loots ja Planestar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles