Ingrid Puusta on RS:X EM-il 16. positsioonil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Puusta
Ingrid Puusta Foto: Robert Hajduk

RS:X purjelaua täiskasvanute ja juunioride Euroopa meistrivõistlustel Helsinkis toimusid täna võistlussõidud vaid naiste ja noormeeste laevastikele, mehed ja neiud aga said nautida kavakohast puhkepäeva. Meie purjelauduritest on Ingrid Puusta seni ära peetud kuue sõidu järel 16. kohal.

Tänane võistluspäev lisas Ingrid Puusta (NYCS) tulemuste seeriasse 43., 12. ja 10. koha ning kokkuvõttes on ta praegu 16. real. Betti Vainküla (TPLK/TE) lõpetas päeva sõidud 40nda, 49nda ja 24ndana ning on 44. positsioonil. Keit Järve (NYCS) sai täna 47., 43. ja 50. resultaadi ning omab 47. asetust.

Noormeeste seas on täna oma eelsõitude grupis 20., 29. ja 31. koha saanud Roomet Riho Pung (TPLK) kokku 53. ning 26., 23. ja 32. kohale tulnud Rasmus Pertelson (TPLK) 57. positsioonil. Alfred Kalm (TPLK) finišeeris 31., 32. ja 30ndana ning on 58. kohal, Aarto Pihlapuu (TPLK) aga sai täna kirja 28., 31. ja DNC (mitte startimine) tulemuse ning on 64. kohal.

Meestest on Marcus Pertelson (TPLK) 62. kohal.

Naiste seas püsib liidrina poolatar Zofia Noceti-Klepacka ja meestest juhib prantslane Thomas Goyard. Noormeeste hulgas on endiselt esikohal iisraellane Tom Reuveny.

EM lõppeb laupäeval, mil avaseeria tulemuste põhjal selgunud iga klassi kümme parimat purjetavad medalisõidus ning ülejäänud purjelaudurid seilavad viimase finaalsõidu.

EM-i kodulehekülg ja tulemused

Eesti Jahtklubide Liitu toetavad Vopak E.O.S., Liviko, Tallinna Sadam, Marinepool, NG Investeeringud, LTT, Matek, Eesti Loots ja Planestar. Meie sportlaste osalemist EM-il toetab Eesti Purjelaualiit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles