Eesti Meedia ja Eesti Jahtklubide Liit sõlmisid koostööleppe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egon Elstein ja Sven Nuutmann koostöölepet allkirjastamas
Egon Elstein ja Sven Nuutmann koostöölepet allkirjastamas Foto: Meisi Volt

Eesti Meedia ja Eesti Jahtklubide Liit sõlmisid koostööleppe eesmärgiga aidata kaasa Eesti Jahtklubide Liidu korraldatavate 2016. aasta purjetamise tippsündmuste laialdasele kajastamisele. Eesti Meedia soovib olla Eesti Jahtklubide Liidule koostöö- ja meediapartner erinevatel purjetamisega seotud sündmustel ja võistlustel.

"Eesti Meedia kontserni kuuluv Postimees Grupp näeb purjetamises perspektiivikat ning olulist valdkonda Eestile kui mereriigile, mida tutvustada laiemalt ka meie lugejatele. Käesolev koostöö on näidanud, et purjetamisvõistluste kajastamine ning otseülekannete näitamine pakub meie jälgijatele elamusi, kuna purjetamine on vaatemänguline ning huvitav spordiala. Tuleviku perspektiivis võivad inimesed "lugeda" purjetamise kohta läbi video," sõnas Sven Nuutmann, Eesti Meedia juhatuse esimees.

"Eesti Jahtklubide Liit hindab väga koostööd Eesti Meediaga. Purjetamise propageerimine aitab arendada Eesti purjetamist ning läbi koostöö Postimees Grupiga toome nähtavamaks ka olemasolevad partnerid ning tutvustame Eesti üldsusele purjetamisvaldkonda. Eestil on pikaajalised kogemused nii avamerepurjetamises kui ka olümpiapurjetamises," sõnas Egon Elstein, Eesti Jahtklubide Liidu president. 

Sel aastal näeb Postimees online vahendusel selliseid purjetamissündmusi nagu Purjetamise Eesti Meistrivõistluste etappe kevadest sügiseni, avamerepurjetamise Eesti ja Soome Meistrivõistlust regati Baltic Offshore Week 2016 raames, A. Le Coq 59. Muhu Väina regati sündmusi, regatti Tallinn Race ning Zoom8 maailmameistrivõistlusi.

Koostööleping sõlmiti Kärdla Sadamas 13. juulil, kus oli Eesti vanima ja suurima purjeregati - A. Le Coq 59. Muhu Väina regati etappidevaheline peatuspaik ning toimus Postimees Kärdla Näkimadala regatt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles