Rammo jätkab Miamis teisel kohal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Martin Rammo
Karl-Martin Rammo Foto: Pedro Martinez/Sailing Energy/World Sailing

USA-s Miamis toimuval Purjetamise MK-l on Karl-Martin Rammo Laser klassis teise päeva järel 2. kohal esikohaga võrdsete punktidega ning Ingrid Puusta RS:X klassis 13. kohal.

Laser Standard klassis purjetav Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) jätkas purjetamist reipas stiilis saabudes finišisse tänastes sõitudes 7. ja 19. kohal, kusjuures alates seeria kolmandast sõidust arvati maha halvim tulemus ehk 19. koht. Rammo kommenteerib 12 punktiga teise koha positsiooni hoidmist järgnevalt: „tunnen end endiselt suurepäraselt! Tõsi, et kollase särgi pean liidriga sama punktide arvuga homme sinise vastu vahetama ja täna jäi punkte rajale juba küll, aga MK-etapi teise koha võtan kahe käega vastu!”.

Laser klassis tõusis Rammoga võrdsete punktidega liidriks prantslane Jean Baptiste Bernaz. Võrdse punktiseisu lahendavad purjetamisreeglid prantslase kasuks järgmiselt: reeglid võrdlevad parimaid sõidukohti, kus Bernazil ja Rammol on mõlemal seerias sõiduvõit ning siin on nad võrdsed. Paremuselt järgmiste sõidukohtade võrdlemisel saab paremuse Bernaz 3. kohaga Rammo 4. koha ees.

Britt Nick Thompson asub hetkel 15 punktiga kolmandal kohal.

RS:X purjelauad seilasid täna kolm sõitu, kus Ingrid Puusta (NYCS) sai kirja 12., 19. ja 20. koha. Kokkuvõttes on Ingrid 70 punktiga 13. kohal.

RS:X naiste klassis tõusis kuue sõidu põhjal liidriks hiinlanna Yunxiu Lu 12 punktiga.

Miami MK etapp kestab pühapäevani, eelsõitude tulemuste põhjal selgunud iga klassi kümme parimat purjetavad topeltpunkte andvas medalisõidus RS:X klassis laupäeval ja Laser klassis pühapäeval.

Miami MK etapi kodulehekülg ja tulemused: http://miami.ussailing.org/

Purjetamise Maailma Karikas on igal aastal toimuv kõrgetasemeline võistlusseeria olümpiapurjetamises, mis koosneb Miami etapist ja Hyeres etapist ning Santanderis toimuvast finaalregatist.

Purjetamise Maailma Karika kodulehekülg: http://www.sailing.org/worldcup/home.php

Eesti Jahtklubide Liitu toetavad Vopak E.O.S., Liviko, Marinepool, NG Investeeringud, LTT, Matek ja Planestar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles