Roihud saavutasid 49er juunioride EM-il 4. koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juuso ja Henri Roihu
Juuso ja Henri Roihu Foto: Riina Ramst

49er Campeonato de Europa Junior en Vilagarcía from RAFA SABUGUEIRO on Vimeo.

Hispaanias Vilagarcia de Arousas peetud 49er klassi juunioride Euroopa meistrivõistlustel saavutas Eesti meeskond Juuso ja Henri Roihu neljanda koha.

Nelja võistluspäeva jooksul said purjetajad kogeda nii nõrka kui ka üsna tugevat, kiirusega 10 m/s puhunud tuult. Vennad Roihud (Tallinna Jahtklubi) kogusid fliidisõitudest oma skoori tulemused 8, 7, 5, 3, 7, 2, 10, 4, 4, 3, 10 ning nende kokkuvõttes kujunenud 4. positsioon kvalifitseeris meeskonna viimasel päeval toimunud medalisõitudesse, kus said osaleda vaid fliidiseeria kaheksa parimat tiimi. Medalisõitudes finišeerisid noormehed 4., 2. ja 4. resultaadiga ning juunioride EM-i lõpptulemusena said nad 4. koha.

Vanuse- ja riigipiiranguta kõigile võistlejatele avatud olnud International Trophy esikoha saavutas Austraalia meeskond Kurt Hansen ja Jim Colley ning juunioride Euroopa meistriteks tulid britid Morgan Peach ja Rhos Hawes.

JEM-i kodulehekülg

Eesti Jahtklubide Liitu toetavad Vopak E.O.S., Liviko, Strand, Eesti Meedia, Helly Hansen, Matek ja LTT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles