Rammo sai Purjetamise Maailma Karikal 18. koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Martin Rammo
Karl-Martin Rammo Foto: World Sailing

https://www.youtube.com/channel/UCihBCFVwHKZT_jHc3Y3j8YA?sub_confirmation=1Prantsusmaal Hyeres’is toimunud olümpiapurjetamise tippvõistluse, Purjetamise Maailma Karika 3. etapi lõpetas eestlastest parima tulemusega Karl-Martin Rammo, võites 68. purjetaja seas kõrge 18. koha. 

“Medal race’i mul asja polnud ja suurte mõõnade ja tõusudega, minu jaoks ülimalt ebastabiilne, regatt sai lõpu 18nda kohaga. Kõik oli justkui hästi. Vead, mis sisse lasin, on aga piisavalt suured, et tulemustes suurelt kätte maksta,” kommenteeris Rammo keerukalt kulgenud võistlust. Laseril võitis MK regati prantslane Jean Baptiste Bernaz.

Finn klassis oli Harles Liiv 31. kohal ning Deniss Karpak 40., võitjaks on blasiillane Jorge Zarif. Laser Radial klassis võistelnud Anna Pohlaku kohaks jäi 55 ning klassi võitja on hollandlanna Marit Bouwmeester.

Võistlus koosnes Laser Radial, Laser Standard ja Finn klassidele käesoleva laupäevani toimunud avaseeria sõitudest, mille tulemuste alusel selgunud iga klassi kümme parimat sportlast võistlesid pühapäeval topeltpunktid andnud medalisõidus.

Purjetamise Maailma Karika (Sailing World Cup) 3. etapil Prantsusmaal Hyeres’s võistles enam kui 670 purjetajat ja rohkem kui 400 purjekat 46 riigi lipu all. Nädala vältel olid omavahel vastamisi maailma parimad olümpiaklassi purjetajad, eesmärgiga võidelda välja koht juunis Marseille’s toimuvale maailma karikasarja finaalregatile.

Maailma Karika koduleht
Tulemused 
Fotogaleriid

Purjetamise Maailma Karikas (Sailing World Cup) on kõrgetasemeline võistlusseeria olümpiapurjetamises, mis käesoleval hooajal koosneb oktoobris toimunud Gamagori etapist, jaanuaris aset leidnud Miami etapist, aprillis peetud Hyeres’i etapist ning juunis Marseille's toimuvast finaalregatist. Maailma Karikal on aegade jooksul osalenud enam kui 2000 tipp-purjetajat rohkem kui 75 riigist üle maailma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles