Laser klasside EMil Rammo avapäeval 33. kohal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Martin Rammo
Karl-Martin Rammo Foto: Eesti Jahtklubide Liit

Eile Prantsusmaal alanud Laser klasside Euroopa meistrivõistlustel on esimesel päeval toimunud kahe sõidu järel eestlastest parim Karl-Martin Rammo, olles 33. kohal. Samas klassis võistlevad Georg Haud ja Martin Aruja on vastavalt positsioonidel 119. ja 149. Laser Standard klassis võistleb kokku 160 purjetajat. Laser Radial klassis on Anna Pohlak 93 osaleja seas 49.

7.-12. maini toimuvad Prantsusmaal La Rochelle’s Laser klasside Euroopa meistrivõistlused, kus meistritiitlit püüab 330 purjetajat 48 riigist. Võistlustel on kohal ka kõik kolm 2017. aasta meistrit -  Nick Thompson Suurbritanniast (Laser Standard), Marit Bouwmeester Hollandist (Laser Radial naised) ja Marcin Rudawski Poolast (Laser Radial mehed).

Eesti purjetajatest võistlevad Radial klassis Anna Pohlak (Tallinna Jahtklubi),

Standard klassis Karl-Martin Rammo (Rein Ottosoni Purjespordikool/Tallinna Jahtklubi), Georg Haud (Rein Ottosoni Purjespordikool) ja Martin Aruja (Rein Ottosoni Purjespordikool).

Esmaspäevast kolmapäevani toimuvad La Rochelle’is kvalifikatsioonisõidud, neljapäevast pühapäevani finaalseeria sõidud. Naiste Laser Radial klassis sõidetakse kahes võistlusgrupis, meeste Standard klassis kolmes grupis. Kõikides gruppides peab olema peetud minimaalselt neli kvalifikatsioonisõitu, seejärel saab alustada finaalseeriaga.

Võistluseelne intervjuu 2017. aasta Laser Standard klassi meistri Nick Thompsoniga
Võistluse kodulehekülg
Tulemused
Fotod
Videod
Võistluse reaalajas jälgimine

Eesti Jahtklubide Liitu toetavad Vopak E.O.S., Liviko, Strand, Eesti Meedia, Helly Hansen, Matek ja LTT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles