Karl-Martin Rammo
Karl-Martin Rammo Foto: World Sailing

Laupäeval lõppesid Prantsusmaal La Rochelle’s  Laser klasside Euroopa meistrivõistlused purjetamises. Meie sportlastest sõitis parima koha välja Karl-Martin Rammo, kes oli Standard klassis 17. Parima sõidu lõpetas Rammo 2. kohal. Georg Haudi lõpptulemuseks jäi 82. koht, Martin Arujal 96. Euroopa meistri medal riputati kaela Pavlos Kontidesele Küproselt, kes edestas vaid punktise vahega britti  Michael Becketit.

"Ei leidnud EMil kahjuks seda minekut, mis viimasel kahel hooajal võisteldes tundnud olen. Kevadine tiitlivõistlus on külma maa eestlasele ikka ja endiselt katsumus ja kuna MMi ettevalmistust silmas pidades ei tahtnud ma EMi tõttu teisi laagreid ja regatte vahele jätta oligi tulemus just selline - polnud teravust ega adekvaatset ettevalmistust. Seda öelnuna on hea näha, et kõige selle vastuvoolu kiuste olen Euroopas esikahekümne mees. Pead norgu lasta pole põhjust, ilusaid momente nagu tänane kuldfliidi teine koht, oli õnneks ka, mis meenutavad minu tegelikku võimet värske ja valmina," kommenteeris Rammo Prantsusmaal toimunud võistlust.

Ingrid Pohlak sõitis end Radial klassis 93 purjetaja seas 41. kohale. Esikoha ja Euroopa meistri tiitli võitles sarnaselt eelmisele aastale välja hollandlanna Marit Bouwmeester, kes edestas selge vahega kaasmaalannat Maxime Jonkerit.

7.-12. maini  Prantsusmaal La Rochelle’s toimunud Laser klasside Euroopa meistrivõistlustel osales 330 purjetajat 48 riigist.

Eesti Jahtklubide Liitu toetavad Vopak E.O.S., Liviko, Strand, Eesti Meedia, Helly Hansen, Matek ja LTT.

Tulemused
Fotod
Videod

Kommentaarid
Copy