Jaht Lenny on Melges 24 EM-il amatööride arvestuses 2. kohal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaht Lenny
Jaht Lenny Foto: Pierrick Contin

Itaalias Garda järvel toimuvatel Melges 24 klassi kiiljahtide Euroopa meistrivõistlustel on jaht Lenny meeskond kahe võistluspäeva järel amatööride seas 2. positsioonil ning üldarvestuses 11. kohal. Lisaks Lennyle on eestlastest EM-il võistlustules veel Yes Sir No Sir ja Zuxu tiimid.

Kahe võistluspäevaga on 19 riiki esindavale 72 võistkonnale peetud ära neli sõitu. „Oleme lõpetanud senised võistlussõidud 26., 11., 13. ja 10. tulemusega ning üldkokkuvõttes hetkel 11. kohal. Olud on Gardal olnud üsna keerulised ja kaheksa sõitu on veel ees,” sõnas amatööride hulgas praegu teine olev Lenny tiim, kus lisaks roolimees Tõnu Tõnistele purjetavad Toomas Tõniste, Tammo Otsasoo, Maiki Saaring ja Henri Tauts.

Tõnis Haaveli juhtimisel võistlev jaht Yes Sir No Sir, kus võistkonnas veel Erki Teras, Anu Reiman, Ardo Reiman ja Raul Grigorjev, omab üldarvestuses 37. ja amatööridest 22. asetust. Jaht Zuxu tiim koosseisus roolimees Peter Šaraškin, Paavo Pettai, Kalev Tanner, Lorenzo Bodini ja Triin Sarapuu on aga hetkel 44. real.

Tiitlivõistluste liider on mullune maailmameister, itaallaste jaht Maidollis. Ka teisel ja kolmandal positsioonil on praegu itaallased – vastavalt jahid Arkanoe by Montura ja Taki 4. Euroopa meistrid selguvad reedel, 10. augustil.

Melges24 EM-i koduleht ja tulemused
Fotod
Võistlussõitude reaalajas jälgimine

Eesti Jahtklubide Liitu toetavad Vopak E.O.S., Liviko, Strand, Eesti Meedia, Helly Hansen, Matek ja LTT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles