Talisurfi Euroopa Meistrivõistluste teine päev

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talisurfi EM
Talisurfi EM Foto: Enda Pärisma

Winter Surf Europeans 23-02-19 from A4 Media on Vimeo.

Talisurfi Euroopa Meistivõistlused Võrtsjärvel jätkusid laupäeval parema tuulega kui esimesel päeval. Hommikupoole sadas veidi lund, tekitades jääle lumelaike, mis siiski takistuseks ei osutunud. Nii õnnestus ka täna teha pikk võistluspäev.

Lohedele toimus viis kursisõitu. Endiselt jäi juhtima Andrei Balyakin Venemaalt, parima eestlasena on Martti Ainola kuuendal kohal.

Kelkudele toimus täna kolm slaalomisõitu ja kaks kursisõitu, lisaks kasutasid paljud tänast head tuult ka kiirussõidu tulemuste kirjasaamiseks.

Slaalomis juhib jätkuvalt lätlane Janis Preiss, parima eestlasena on Boris Ljubtšenko kolmandal kohal. U20 klassis juhib Ugnius Alekna Leedust, teisel ja kolmandal kohal on eestlased Joonas Väär ja Kaur Säärits (mõlemad Noblessneri Jahtklubist), olles üldarvestuses esimese poole hulgas. Mõlemad noormehed osalevad noorteprogrammi U17 klassis.

Kelkude kursisõidus tegid täna häid sõite lätlased ning juhtima läks Janis Preiss. Parima eestlasena on Tõnis Salong viiendal kohal. Noortest on esimestel kohtadel Poola võistlejad, Joonas Väär on U17 klassis neljandal kohal.

Kelkude kiirussõidu parima tulemuse on hetkel edastanud Boris Ljubtšenko.

Lõplikud tulemused selguvad homme peale viimast võistluspäeva.

Tulemused: https://winter2019.slaalom.ee/results/

Võistluste kodulehekülg: winter2019.slaalom.ee

Võistluste Facebooki leht: www.facebook.com/events/753323841685525

Talisurfi Euroopa Meistrivõistlused 2019 korraldaja on Eesti Jahtklubide Liit ning võistluse läbiviimist toetavad Androna, Metallituba, Flaka, Palmse Mehaanikakoda, Eesti Kultuurkapital, Hasartmängumaksu Nõukogu, Eesti Kultuuriministeerium, Viljandi vald ja 3D Wind Service.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles