Puusta jätkab Euroopa MV-l võistlust kuldgrupis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Puusta, 2019. aasta RS:X klassi täiskasvanute ja juunioride lahtised Euroopa MV
Ingrid Puusta, 2019. aasta RS:X klassi täiskasvanute ja juunioride lahtised Euroopa MV Foto: Matthew Rickard

Eile hilisõhtul lõppes Mallorcal 2019. aasta RS:X klassi täiskasvanute ja juunioride lahtiste Euroopa MV teine võistluspäev. Ingrid Puusta jätkab täna võistlemist kuldgrupis, olles üldarvestuses eestlaste parimana hetkel 18. kohal.

Ingrid Puusta lõpetas eilsed kaks peetud sõitu kohtadel 4 ja 22.  Kokkuvõttes asetseb Puusta teise päeva järel 18. kohal.

Matthew Rickard, RS:X klassi Eesti koondise peatreener: “Eile oli äärmiselt pikk päev. Ingrid alustas võistlusega alles pärast kella 17.00. Esimene sõit oli väga hästi sooritatud, tulemuseks neljas koht. Ingrid usaldas oma instinkte, sõit oli enesekindel ning tänu sellele ka suurepärane tulemus. Teine sõit kahjuks nii ladusalt ei sujunud. Puusta stardib täna kuldgrupis ja päris võistlus alles algab.”

Rainer Kasekivi on teise päeva lõpuks ning peale viit peetud kvalifikatsioonisõitu langenud esimese päevaga võrreldes 6. kohta, lõpetades eilse päeva 98. kohal. Täna toimunud kahes kvalifikatsioonisõidus Kasekivil startida ei õnnestunud.

Raul Mihkel Antonil oli eile kolm kvalifikatsioonisõitu, mille tulemused oiid vastavalt 52., 51. ja 51. koht. Hetkel, mil on peetud kuus kvalifikatsioonisõitu, on Anton üldarvestuses 97. kohal.

Matthew Rickard: “Tuul oli päeva jooksul äärmiselt heitlik, põhjustades parajalt segadust ja raskusi. Selle tulemusena oli Raulil ja Raineril neis keerulistes tingimustes kohatisi raskusi ja mõlemad finišeerisid sõitudes oma grupi lõpuosas.”

RS:X klassi täiskasvanute ja juunioride lahtised Euroopa meistrivõistlused 2019 on üle Euroopa Hispaaniasse kokku meelitanud 333 purjelaudurit 43. riigist. Teisipäeval ja kolmapäeval toimuvad kõikides klassides kvalifikatsioonisõidud, neljapäevast reedeni finaalsõidud kahes tugevusgrupis – kuld- ja hõbelaevastikus ning laupäeval medalisõit, milles osaleb kuldgrupi 10. esimest.

Võistluse tulemused

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles