John Kaju purjelaua Formula klassi MMi avapäeval kolmas

Copy
John Kaju
John Kaju Foto: Patrik Pollak

Täna algasid Portugalis Portimaos Purjelaua Formula klassi maailmameistrivõistlused. Avapäeval keerulistes ilmaoludes peetud kahe sõidu tulemusel on John Kaju võistlusel hetkel kolmandal kohal.

Nii nagu eilsel võistluste eelsel treeningpäeval, oli ka tänane ilm Portimaos tuulevaikne ja esimese sõidu start lükati tuule puudumise tõttu mitu tundi edasi. Avasõit kuulutati välja alles nelja paiku õhtul ning heitlikes tuuleoludes õnnestus päeva lõpuks pidada vaid kaks sõitu.

Eestlastest oli tänasel MMi avapäeval edukaim John Kaju, keskpäeva esimeses sõidus  oli 3. ning teises sõidus 4. Kokkuvõttes on Kaju hetkel 3. kohal. 

Martin Ervin oli esimeses sõidus finišis 4. ning teises 5. Ervini tulemuseks on üldarvestuses esimese päeva lõppedes 5. koht.

Frank Ervin on päeva kokkuvõttes 13. kohal. Tulemused tänastest sõitudest 14. ja 11. koht.

Avapäeva järel on liidrikohal Miguel Martinho Portugalist. Teisel kohal on naaberriigi, Läti surfar Janis Preiss.

Purjelaua Formula klassi maailmameistrivõistlused toimuvad Portugalis Portimaos 29. aprillist 2. maini. Võistlustel osalevad Portugali, Läti, Eesti, Hispaania, Kreeka, Prantsusmaa ja Suurbritannia surfarid. Eesti purjelauduritest osalevad John Kaju, Martin Ervin, Frank Ervin.

Võistluse koduleht 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles