Kahepaatide EMi eelviimasel päeval on hõbegrupis purjetavad Roihud 59. kohal

Copy
Foto: @Lloyd Images

Volvo Euroopa meistrivõistlustel kahepaatidele oli täna taaskord vähese tuulega ilm. 49er klassis on jätkuvalt liidrikohal Uus-Meremaa paar Peter Burling ja Blair Duke. Eesti paatkond, Juuso ja Henri Roihu on enne viimast võistluspäeva 59. kohal.

"Tänane päev algas kaldal pika ootamisega. Lõpuks anti luba startimiseks Portlandi sadama ees siselahes. Tuul oli vaikne ja üsna stabiilne. Roihud olid kiirusega hädas ja sõidujoonis ei õnnestunud ka tänastes sõitudes kõige paremini. Esimese sõidu järel muutsime veidi taktikat ja tegime õiged järeldused tuule suhtes. Selle tulemusena olid poisid finišis oluliselt parema tulemusega kui päeva avasõidus," kommenteeris  Eesti Purjetamisakadeemia kahepaatide treener Maria Veessaar.

49er klassi purjetajad pidasid täna kaks sõitu. Hõbegrupis võistlevad Juuso ja Henri Roihu on peale 19. peetud sõitu üldarvestuses 59. kohal. Tänase esimese sõidu tulemuseks oli 34. koht, teine sõit lõpetati 20. kohal.

Liidrikohal on eilsest alates uusmeremaallased Peter Burling ja Blair Duke, teisele kohale on tõusnud britid Dylan Fletcher ja Stuart Bithell, kolmandaks on langenud eilsed teisekoha omanikud Diego Botin le Chever ja Iago Lopez Marra Hispaaniast.

Võistluse koduleht

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles