Eesti MV avaetapil on Zoom8 klassis jätkuvalt liidrikohal Ristmets, Laser 4.7 ja Optimist klassis juhivad lätlased

Copy
Zoom8 klass võistlemas Saaremaa Merispordi Seltsi regatil
Zoom8 klass võistlemas Saaremaa Merispordi Seltsi regatil Foto: Eesti Jahtklubide Liit

Roomassaares peeti täna EJL Purjetamise Eesti Meistrivõistluste raames Saaremaa Merispordi Seltsi regati teine võistluspäev.  Zoom8 klassis on jätkuvalt liidrikohal Elisabeth Ristmets, Laser 4.7 ja Optimist klassides on esikohal lätlased. Laser klassis Eduards Plavins ja Optimistide arvestuses Richards Muncins.

Kõigis kolmes võistlusklassis peeti täna neli sõitu. Seda vaatamata kiuslikule ilmale, mil tihti muutus tuulesuund ning lainekõrgus merel oli heitlik ja muutlik.

Zoom8 klassis on tänase päeva lõppedes ning seitsme seni peetud sõidu tulemusena sarnaselt eilsele liidrikohal Elisabeth Ristmets. Teiseks on tõusnud Romi Safin ning kolmandal kohal on eile teisel positsioonil lõpetanud Tristan Šaraškin.

Laser 4.7 klassis tõusis tänase nelja sõidu tulemusena liidriks lätlane Eduards Plavins, kes võitis täna neljast kaks sõitu. Teiseks on langenud eilne liider Sten-Markus Andresson ning kolmandal kohal on jätkuvalt Liis Annus.

Optimist klassis on tänase päeva kokkuvõttes esikohal lätlane Richards Muncins. Teisel positsioonil asetseb samuti lätlane, Emils Amsils ning kolmas on eile teisena lõpetanud Mia Marin Lilienthal.

Optimist klassi kuldgrupis võistlesid täna eilsete tulemuste põhjal 45 esimest purjetajat ning ülejäänud 31 purjetajat sõitis hõbelaevastikus. Homme jätkavad aga hõbegrupi tänased kolm esimest purjetajat, Uku Vesberg, Karl Markus Kaal ja Lisett Aasmets, võistlemist kuldgrupis.

Võistluste tulemused

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles