Betti Vainkülale slaalomi EM-ilt hõbe ja Brigita Viilopile pronks

Copy
Betti Vainküla
Betti Vainküla Foto: IFCA

Purjelaua slaalomi Euroopa meistrivõistlused peeti Kreekas Parose saarel. Eestit esindasid tiitlivõistlustel Betti Vainküla ja Brigita Viilop naiste ning Tristen Erik Kivi meeste arvestuses.

Euroopa meistri tiitlile võistelnud 8 naise konkurentsis saavutas Betti Vainküla teise ning Brigita Viilop kolmanda koha. Parim oli Jenna Gibson Suurbritanniast.

Meeste arvestuses kuulub Tristen Erik Kivile 49 mehe väga tihedas konkurentsis 9. lõpptulemus. Euroopa meistriks tuli norrakas Martin Møller Hovda itaallase Andrea Rosati ja Aruba purjelauduri Ethan Westera ees.

Võistluse kodulehekülg
Tulemused naised
Tulemused mehed
Fotod

Eesti Jahtklubide Liit seisab igapäevaselt purjespordi ja huvimeresõidu arendamise eest Eestis. Tegutseme järjekindlalt selle nimel, et purjetamise harrastajate, tippsportlaste ja regattide arv Eestis kasvaks aasta aastalt. Liidu eesmärgiks on kaasa aidata meie purjesportlaste tippkonkurentsi jõudmisele rahvusvahelistel tiitlivõistlustel ja tuua Eestisse kõrgetasemelisi purjetamisvõistlusi. Meie unistus on, et juba lähiaastail saame Eestis võõrustada mõnd maailmaklassi purjetamisregatti, näiteks Purjetamise Maailma Karika finaali või isegi Volvo Ocean Race'i. Hoiame Eesti kui mere- ja purjetamisriigi mainet aus!

Eesti Jahtklubide Liitu toetavad Liviko, Strand, Postimees Grupp, Helly Hansen, Matek, LTT, Rakvere Lihatööstus, Tallegg, Premia ja Alfons Håkans.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles